VILKÅR OG BETINGELSER

Vinn en kjøretur langs Route 66 i USA til en verdi 6.725 euro i Cocios Route66-konkurranse .

Her finner du informasjon om konkurransen og reglene for deltakelse.

Arrangør av konkurransen Arla Foods amba, Cocio Chokolademælk A/S, Øresundsvej 15, DK-6715 Esbjerg N, Danmark administrert av Cocio Chokolademælk

*Slik deltar du i konkurransen:

I et viss tidsrom vil det bli trykt koder på baksiden av etikettene på Cocio Classic 400 ml-flasker. Når du har drukket en del av din Cocio, blir produktkoden synlig på innsiden av frontetiketten.

Det vil bli opplyst på forsiden av etiketten om produktet er en del av denne kampanjen.

Å sende inn en kode betyr du har en sjanse til å vinne en premie, og når en kode er brukt, er den ugyldig og kan ikke brukes igjen.

Du kan delta så mange ganger du ønsker det, men det kreves en ny kode hver gang du deltar.

Konkurransen er betinget av at du har kjøpt produktet.

*Slik vinner du:

Når du har drukket din Cocio, går du til www.cocio.no/route66 der du kan skrive inn kontaktopplysningene dine. Når informasjonen er lagt inn, vil du bli bedt om å taste inn koden som du finner på innsiden av frontetiketten på Cocio-produktet.

Etterpå vil du umiddelbart se om koden gir en premie eller ikke. Hvis koden gir en premie, vises den aktuelle premien på skjermen. Vinnerne vil bli varslet i en egen e-post.

Hver gang 25 koder er registrert, vil neste person som angir en kode, vinne en premie.

Alle koder vil automatisk bli med i trekningen for hovedpremien - alle koder legges inn som et lodd i hovedtrekningen.

Vinneren av hovedpremien vil bli kontaktet av Cocio Chokolademælk og publisert på Facebook. Bare én av de innlagte kodene vil bli trukket ut.

Hvordan vinnerne får sine premier:

Før du legger inn koden, blir du bedt om å oppgi navn, adresse og telefonnummer slik at Cocio kan sende deg premien din. Deltakerne er ansvarlig for å sikre at informasjonen er riktig. Cocio vil ikke erstatte premier hvis deltakerne har oppgitt feil kontaktinformasjon eller dersom informasjonen var uklar.

Vær oppmerksom på at det kan ta 2-3 uker fra du har lagt inn koden og blir informert om at du har vunnet til du får premien. Forsinkelser i gjennomføringen av konkurransen kan forlenge tiden det tar før vinnerne mottar sine premier.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan motta premien, går premien tilbake til premiepotten og fordeles på nytt. Alle innsamlede personopplysninger om deltakerne brukes utelukkende til utsending av premiene og slettes når konkurransen er avsluttet.

Deltakere som forsøker å vinne premier ved å skaffe seg urettmessige fordeler (for eksempel misbruk av koder) vil bli diskvalifisert. Cocios beslutning om diskvalifikasjon er endelig.

*Kampanjeperiode: Konkurransen varer fra: 28. august 2017 til 31. desember 2017.

Det vil ikke lenger være mulig å legge inn kodene etter siste konkurransedato, og eventuelle overskytende premier vil bli fjernet.

Det kommer til å være koder på 430.488 flasker.

Cocio forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden hvis det oppstår spesielle eller uforutsette hendelser, slik som force majeure.

Premier: Premiene vil bli som angitt nedenfor. Premiene kan ikke byttes i kontanter eller andre alternativer. Premiene kan ikke overføres til andre.

200 mobilladere (til en verdi av 15 euro hver), 100 transporterbare minikjøleskap (til en verdi av 135 euro hver), 200 nettbrett (til en verdi av 15 euro hver), 10 høyttalere (til en verdi av 95 euro hver), 20 hodetelefoner (til en verdi av 50 euro hver) og 1 hovedpremie – reisegavekort  (til en verdi av 6.725 euro). Reisegavekort til en verdi av 6.725 euro dekker både reiseutgifter og lommepenger.

Reiseforsikring er ikke inkludert.                                                    

Premiene som ikke blir vunnet på grunn av utilstrekkelige kodeaktiveringer vil bli tatt ut av konkurransen.

Hovedpremien er en road trip langs Route 66 i USA. Turen administreres av Kilroy, og all kommunikasjon om turen vil foregå mellom vinneren(e) og Kilroy. Vær oppmerksom på at av premieverdien på 6.725 euro må minst 4.000 euro brukes til kostnader knyttet til reisearrangementer. Det betyr at det er maksimalt 2.725 euro til lommepenger.

*Hvem kan delta? Alle privatpersoner som er fylt 18 år og er bosatt i Norge , kan delta.

Ansatte i Arla Foods amba (og familiene deres) og datterselskaper eller tilknyttede selskaper kan ikke delta i konkurransen.

Personer som overtrer dette, vil bli diskvalifisert fra konkurransen.

Skrivefeil og utilsiktede misforståelser: Cocio er ikke ansvarlig for skrivefeil eller andre feil knyttet til konkurransen.

Behandling av personlige opplysninger Personlige opplysninger behandles in accordance with Danish legislation. Personlige opplysninger vil ikke bli utvekslet med tredjepart. De brukes utelukkende for å sende premier til potensielle vinnere.

For mer informasjon om konkurransen, premier osv. ta kontakt med cocio@arlafoods.com