Ofte stilte spørsmål

Hvor blir Cocio produsert?

For Cocio er hjemme Esbjerg i Danmark. Det er der fabrikken vår ligger, og alltid har ligget.

Når ble Cocio grunnlagt?

Cocio ble grunnlagt av Anker Pallesen 2. januar 1951.

Har Cocio høyt fettinnhold?

Nei – det er faktisk bare 2 % fett i vår Cocio Classic og kun 1,6% fett i vår Cocio Dark.

Og sukkerinnholdet?

Sukkerinnholdet er 10g/100g i en Cocio Classic og Cocio Dark. Akkurat nok til å gjøre livet litt søtere.

Hvilke ingredienser finner jeg i en Cocio Classic og hvor kommer ingrediensene fra?

Helt siden 1951 har vi produsert vår Cocio sjokolademelk på akkurat samme måte – med bare tre naturlige ingredienser – melk, kakao og sukker. Melken kommer fra danske Arla-bønder og fersk melk leveres til Cocio hver eneste dag. Sukkeret kommer enten fra Danmark eller Tyskland, og kakaoen er den aller beste UTZ-sertifiserte kakaoen fra Afrika.

Hva betyr det at Cocio steriliseres?

Å sterilisere en Cocio innebærer at vi varmebehandler produktene våre etter at de er helt over på enten flaske eller boks. Ved å gjøre dette får vi den kjente, deilige Cocio-smaken og sikrer samtidig at ingen bakterier vokser frem i våre produkter. Varmebehandlingen er en kokeprosess der produktene kokes i omtrent 20 minutter. Etter denne prosessen kan en Cocio stå i romtemperatur i over to år, og dét uten å ta i bruk kjipe tilsetningsstoffer.

Samarbeid med Cocio?
Vi får veldig mange spennende henvendelser om sponsing og støtte, men klarer dessverre ikke alltid å imøtekomme alle. Derimot hører vi gjerne fra dere, og vi tar hver henvendelse seriøst.